Welkom bij onze Veelgestelde V ragen
U kunt 7 dagen per week contact met ons opnemen via:

[email protected] + Chat

De meestgestelde vragen

Kan ik dezelfde gebruikersnaam gebruiken voor mijn verschillende accounts op de verschillende platforms?
Wat moet ik doen als ik technische problemen ondervind bij het overdragen van mijn account?
Kan ik dezelfde e-mailadres of ID gebruiken voor mijn verschillende accounts op de verschillende platforms?
Hoe kan ik mijn account en saldo overzetten naar één nieuw platform?
Wat gebeurt er als ik mijn account niet overdraag?
Wat zal de wekelijkse stortingslimiet zijn voor elke site?
Ik ben jonger dan 21 jaar, wat gebeurt er met mijn account?
Wat is de leeftijdsgrens na de toepassing van de nieuwe wet?
Wat gebeurt er met mijn lopende weddenschappen?
Ik wil blijven spelen op de 3 platforms - Hoe doe ik dat?
Ver. 1.0.16